Heemfeesten

Raad Van Bestuur en Leiding Chiro Sellewie organiseren dit jaar terug een feestweekend voor heel Deerlijk en verder! De uitblinkers van ons programma zijn Sellewie Zonder Grenzen en de Onder De Blote Hemelfuif.

NIEUW NIEUW NIEUW: dit jaar hebben we op vrijdagavond een heuse Afterwork Summerbar. Ideaal om lekker te komen ontspannen na het werk in onze gezellig ingerichte zomerbar.
Een heuse wijn, gin en mocktailbar zorgen voor de dorst en voor de honger enkele streetfoodstandjes met hapjes, fingerfood en dessertjes. Bovendien is er nog een optreden die avond met een band van eigen kweek: Café des Sports.

Voor Sellewie Zonder Grenzen op zaterdagmiddag zijn we op zoek naar teams van 4 personen. Een spelnamiddag met je jeugdbeweging, vriendengroep, straat, familie of bedrijf, gewoonweg iedereen kan een team vormen. Er staan 10 grote spelen op het programma van hoog tot laag, van passief tot avontuurlijk, van nat tot droog. Schrijf je snel in want de teams zijn beperkt: https://goo.gl/forms/sQNhgkiwXYaAmnY92
Dit jaar houden we terug een Sellewie Zonder Grenzen kidseditie, dit gaat door op zondag 26 augustus 2018. Kinderen onder de 16 jaar kunnen zo ook hun beste been of benen voorzetten.

De zaterdagavond na Sellewie Zonder Grenzen starten we met de optredens. Dit jaar hebben we een coverband die al op veel grote podia stond. Starshifter stond al op de Gentse feesten en zal nu ons Chiroplein omtoveren tot een ware danstempel. Stilzitten op deze muziek zal zeer moeilijk zijn. Wil je toch niet bewegen op de muziek maar zit je liever gezellig eentje te drinken, dan kan je dit jaar terug terecht in onze prachtige wijnbar met maar liefst 10 verschillende wijnen.

Na de optredens starten we direct met de legendarische Onder De Blote Hemelfuif. Dit jaar worden de plakkers of vroege vogels beloond. De mensen die na de optredens blijven in de fuifzone hoeven geen entree te betalen. Mensen die toekomen na de optredens betalen 4 euro. Er zijn dus ook geen kaarten in voorverkoop. Dit jaar hebben we maar liefst 3 DJ's. Starten doen we met DJ Nilfex met een aanvraaguurtje. Daarna komt DJ Lorr-D aan de beurt en hij zal zeker voor vuurwerk zorgen. Als afsluiter hebben we DJ NIMA SOUNDSYSTEM, een dj duo van Deerlijkse bodem.

De zondag staan 3 activiteiten op het progamma. We starten de dag met een aperitieffietstocht vanaf 9u30, hierdoor zal je honger krijgen en kan je erna aanschuiven voor ons 7de BBQ-festijn. Voor de prijs van 16 euro krijg je BBQ met frietjes en stuk taart met koffie. Voor kinderen onder de 12 jaar bedraagt de prijs 10 euro. Kaarten verkrijgbaar bij leiding Chiro Sellewie of mailen naar rvbsellewie@hotmail.comOns terras blijft heel de namiddag open, dus mensen die niet blijven eten, kunnen gerust eentje of meer komen drinken. Tijdens de namiddag hebben we Sellewie Zonder Grenzen kidseditie. Hiervoor hoef je niet op voorhand in te schrijven. Als laatste activiteit de zondag is er om 17u voor de 5de keer spekkenworp voor de kinderen tot 12 jaar.

Een groot programma waar je zeker niet kan ontbreken!!

Noteer 24, 25 en 26 augustus 2018 dus maar in je agenda!!!

Onze sponsors: